Solutii complete de carosare

Beneficiind de expertiza a zeci de specialiști in carosari si adaptari complementare, Radacini Caroserii este divizia din grupul Radacini care ofera solutii complete si complexe de carosare pentru toată gama de autovehicule (transport marfA sau transport persoane). Astfel, Radacini Grup acoperă o cerere din ce in ce mai mare in privinta solutiilor tehnologice specifice diverselor activitati socio-economice.

Solutiile de carosare acopera adaptari specifice autovehiculelor de transport persoane, solutii de carosari frigorifice cu sisteme complete de temperatura controlata, autospeciale echipate complet pentru diverse activitati (ex. laborator mobil medical, medicina legala, pompieri, atelier mobil), diverse tipuri de ambulante (transport pacienti, asistenta medicala de urgenta, terapie intensiva etc), dar si productia de autovehicule blindate si alte proiecte speciale.

Portofoliul complex de carosari este sustinut si de o gama larga de operatiuni complementare de echipare in functie de nevoile specifice fiecarei activități. Aceasta gama larga de servicii oferite a fost deja validata pe miile de autovehicule carosate in parteneriat cu o retea selecta de furnizori specializati pentru aceste adaptari.

Printre proiectele speciale enumeram: masini adaptate pentru Jandarmeria Romană, flota speciala realizată pentru Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice in scopul transportului elevilor din mediul rural, masinile speciale (pompierele) I.G.S.U., parcul de autovehicule carosate special pentru C.N.A.I.R., vehiculele control trafic pentru  I.S.C.T.R. si multe alte proiecte.