Opel Movano 16+1 cu intrare pe usa laterala

Radacini caroserii ofera Microbuzul Opel Movano L4H3 , cu  16+1 , cu intrare prin usa laterala dreapta.

Modelul de baza se gaseste pe stoc complet echipat si gata de lucru.

Modelul este omologat RAR si in varianta de baza costa 33.500 Euro + TVA.

Pe linga cele 16 locuri confortabile – microbuzlul provine din modelul L4H3 – cel mai lung si mai inalt Opel Movano –  microbuzul ofera si un loc generos de bagaje ( 1 metru cub ) dispus in partea din spate , complet separat de compartimentul de pasageri cu acces facil prine cele doua usi batante din spate.

Ca si accesoriu , pentru cei care doresc un spatiu si mai mare de bagaje , microbuzul poate fi dotat cu un cirlig de remorcare care permite tractarea unei remorci de 3500  de kilograme.

Avem si varianta de finantare in leasing prin partenerii traditionali  , unde consilierii nostrii va asista pentru obtinerea celor mai bune conditii si intocmirea documentelor.

Pentru un avans de 30% , rata este de 540 Euro ( din care TVA = 86 Euro – TVA ul nu se aplica la dobinda ). In aceasta varianta , se beneficiaza de o perioada de gratie de 4 luni.

Dobinda de 2,99 % – face ca dupa 60 de luni ( 5 ani ) dobinda sa fie doar de 1725 Euro )

Radacini caroserii va asista si la evaluarea companiei dumneavoastra , pentru a accesa fonduri europene si a beneficia de 85 % finantare NERAMBURSABILA – daca compania dumneavoastra este eligibile.

Contactati consultantii nostrii si puteti avea un microbuz Opel Movano TRABUS in cel mai scurt timp , ce cea mai buna oferta si cea mai economica finantare.

Pentru ca o poza face cit 1000 de cuvinte , o vizionare face mult mai mult. Va asteptam in locatia din Popesti – Leordeni , Sos. Oltenitei nr. 219 A , pentru o vizionare a masinii.