Opel Movano 16+1 cu intrare pe usa din fata

Radacini caroserii ofera Microbuzul Opel Movano L4H3 , cu  16+1 , cu intrare prin usa din fata.

Realizat dupa o munca asidua de 9 luni  cu partenerii nostrii externi , este SINGURUL MICROBUZ OPEL MOVANO CAROSAT CU INTRARE PE USA FATA DIN LUME .

Aceasta premierea ne onoreaza si continua traditia Grupului Radacini , care in proiectul microbuzelor scolare , a realizat si atunci o premiere mondiala – CEA MAI MARE COMANDA DE OPEL MOVANO – 1001 ( o mie de bucati ).

Modelul de baza se gaseste pe stoc si conversia acestuia in microbuz se realizeaza in doua saptamini de la plasarea comenzii.

Modelul este omologat RAR si in varianta de baza costa 34.900 Euro + TVA.

Ca si accesorii cel mai important lucru , este suspensia pneumatica spate , care face microbuzul eligibil CATEGORIEI I de transport.

Pe linga cele 16 locuri confortabile – microbuzlul provine din modelul L4H3 – cel mai lung si mai inalt Opel Movano –  microbuzul ofera si un loc generos de bagaje ( 1 metru cub ) dispus in partea din spate , complet separat de compartimentul de pasageri cu acces facil prine cele doua usi batante din spate.

Ca si accesoriu , pentru cei care doresc un spatiu si mai mare de bagaje , microbuzul poate fi dotat cu un cirlig de remorcare care permite tractarea unei remorci de 3000 ( trei mii ) de kilograme.

Avem si varianta de finantare in leasing prin partenerii traditionali  , unde consilierii nostrii va asista pentru obtinerea celor mai bune conditii si intocmirea documentelor.

Radacini caroserii va asista si la evaluarea companiei dumneavoastra , pentru a accesa fonduri europene si a beneficia de 85 % finantare NERAMBURSABILA – daca compania dumneavoastra este eligibile.

Contactati consultantii nostrii si puteti avea un microbuz Opel Movano TRABUS in cel mai scurt timp , ce cea mai buna oferta si cea mai economica finantare.

Pentru ca o poza face cit 1000 de cuvinte , o vizionare face mult mai mult. Va asteptam in locatia din Popesti – Leordeni , Sos. Oltenitei nr. 219 A , pentru o vizionare a masinii.