Despre noi

Radacini Grup si-a completat portofoliul sau de activitati din domeniul auto prin preluarea unor spatii de productie de caroserii si adaptari complementare.

Beneficiind de expertiza a zeci de specialisti in carosari si adaptari complementare, Radacini Caroserii este divizia din grup care ofera solutii complete si complexe de carosare pentru toată gama de autovehicule (transport marfa sau transport persoane). Astfel, Radacini Grup acopera o cerere din ce în ce mai mare in privinta solutiilor tehnologice specifice diverselor activitati socio-economice.

Despre Radacini Grup

Aparut pe piata in 1991, a devenit in scurt timp unul dintre cei mai puternici importatori si distribuitori de piese auto din tara, atat pentru sustinerea activitatii propriei divizii de service, cat si pentru vanzarea catre alti parteneri.

Cu peste 27 de ani de activitate dedicată clientilor sai,  Radacini Grup continua sa fie unul dintre cei mai mari jucatori ai pietei auto, cu o cota de 3% din piata auto din România, reprezentand in portofoliul sau sapte marci auto. Radacini Grup detine centre auto integrate in Bucuresti, Brasov, Constanta, Braila, Galati si Ploiesti.

Grupul Radacini este prezent si pe piata echipamentelor de constructii, fiind unic importator în Romania al stivuitoarelor Doosan, dar activeaza si in domeniul imobiliar (proiectul Aviatiei Tower) si al formarii profesionale in domeniul auto, prin Grupul de Formare Profesionala (GFP) Master.